Παναθηναϊκός: Οι κουβέντες με τους παλιούς γνώριμους και οι στιγμές που δείχνουν το οικογενειακό κλίμα (vid)

Παναθηναϊκός: Οι κουβέντες με τους παλιούς γνώριμους και οι στιγμές που δείχνουν το οικογενειακό κλίμα (vid)

Οι κουβέντες με τους παλιούς γνώριμους και οι στιγμές που δείχνουν το οικογενειακό κλίμα (vid)

bet365

Τα φιλιά του Αϊτόρ στον Σπόραρ και του Παλάσιος στον Βέρμπιτς που δείχνουν το οικογενειακό κλίμα και οι συζητήσεις με τους πρώην συμπαίκτες του όπως καταγράφηκαν από την παρακάμερα του Παναθηναϊκού.

Έχουμε γράψει ξανά και ξανά για το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στο αγωνιστικό τμήμα του Παναθηναϊκού από τότε που ανέλαβε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το πόσο σημασία δίνει σ' αυτό ο ίδιος, αφού ο χαρακτήρας ενός παίκτη είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια που εξετάζει όταν σκέφτεται αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του ή όχι.

Δύο στιγμές που δείχνουν ακριβώς το κλίμα αυτό κατέγραψε η παρακάμερα των «πρασίνων» στον χθεσινό αγώνα με τον Παναιτωλικό. Αρχικά, στην αλλαγή του Παλάσιος με τον Βέρμπιτς στο 80ο λεπτό, ο Αργεντινός εξτρέμ φίλησε (3:34 του βίντεο) τον Σλοβένο εξτρέμ στο κεφάλι ως καλή τύχη για την επιστροφή του στο γήπεδο, μετά το παιχνίδι που έχασε τελευταία στιγμή στα Γιάννενα λόγω ενοχλήσεων.

Έπειτα, όταν ο Σπόραρ κέρδισε πέναλτι και ενώ ήταν να το εκτελέσει ο ίδιος, το έδωσε στον Αϊτόρ, που επέστρεψε από το νέο του τραυματισμό για να πάρει ψυχολογία. Αφότου σκόραρε ο Ισπανός αγκάλιασε και φίλησε τον Σλοβένο φορ ευχαριστώντας τον για την κίνηση αυτή (4:00).

Τέλος, στην πακάμερα δεν έλειψαν και οι συζητήσεις των παικτών της ομάδας με τους πρώην συμπαίκτες τους, που αγωνίζονται στον Παναιτωλικό, με τον Ιωαννίδη να εμφανίζεται δις να μιλάει με τον Γιάννη Μπουζούκη, αλλά και τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Δείτε το βίντεο της παρακάμερας:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα