Κηφισιά-Πανσερραϊκός: Τι βλέπουμε, 2-3 ο Οζέγκοβιτς στο 71', 2-4 ο Πηλέας στο 77'! (vids)

Newsroom
..

bet365

Η Κηφισιά μείωσε σε 2-3 στο 71' με τον Οζέγκοβιτς, ξαναμπήκε στο ματς, όμως ο Πανσερραϊκός λίγα λεπτά αργότερα βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Πηλέα.

Ο Οζέγκοβιτς πήρε την «σκυτάλη» στην Καισαριανή και συνέχισε τον «χορό» των γκολ που παρατηρείται στο ματς της Κηφισιάς με τον Πανσερραϊκό. Στο 71' λοιπόν ο στράικερ των γηπεδούχων παρεμβλήθηκε στην πορεία της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρισιούμα, την έστειλε στα δίχτυα και μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-3.

Αυτόματα έδωσε χαρακτήρα «θρίλερ» στην αναμέτρηση, αφού η ομάδα του είχε βρει δίχτυα και στο 58' με τον Κωνσταντακόπουλο, ενώ τα «λιοντάρια» το έπραξαν τρεις φορές μέχρι το 22', με τους Δεληγιαννίδη, Στάικο, Μπέργκστρομ.

Ομως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο, καθώς στο 77' η άμυνά τους δεν «καθάρισε» μία φάση, η μπάλα έμεινε για ώρα στον αέρα μετά από αλλεπάλληλες κεφαλιές και στρώθηκε στον Πηλέα που με μία «βολίδα» και αφού πρώτα κάπου κόντραρε, την έστειλε στα δίχτυα για το 2-4 υπέρ των «λιονταριών».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα