Μπράτσος: «Πάντα βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο»

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε για την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο και μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Βόλος έμεινε στο 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε ο Κώστας Μπράτσος μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά: «Πάντα το ποτήρι το βλέπουμε μισογεμάτο, έτσι είναι η νοοτροπία και η φιλοσοφία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ηττηθήκαμε 1-0 και στο δεύτερο κερδίσαμε 1-0. Μπήκαμε στο γήπεδο και προσπαθούσαμε να διαβάσουμε το παιχνίδι με τις αλλαγές του αντιπάλου κα τα καινούργια δεδομένα. Αυτό μας κόστισε σε συγκέντρωση και σωστή διαχείριση, όταν είχαμε την μπάλα και όταν δεν είχαμε την μπάλα.

Όταν βρήκαμε τον ρυθμό μας και προσπαθούσαμε να βγάλουνε επιθέσεις, όπως και βγάλαμε, δεχθήκαμε ένα γκολ από μία φάση που ήταν δικιά μας, μία εύκολη φάση. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίσαμε με ένα όμοιο γκολ, που ήταν εκτός ρυθμού αγώνα και το παιχνίδι άνοιξε. Και ο αντίπαλος και εμείς θέλαμε τη νίκη και κυνηγήσαμε με μανία το αποτέλεσμα και αν είχαμε ένα καθαρό σουτ, ίσως το παίρναμε.

Σίγουρα θέλουμε βελτίωση και οι παίκτες να βρουν τη χημεία μεταξύ τους. Το είδαμε αυτό σε πολλές φάσεις. Κάποιες φορές η μπάλα έπρεπε να πάει μπροστά και έμενε κολλημένη και κάποιες φορές έπρεπε να γυρίσουμε την μπάλα και έφευγε γρήγορα μπροστά. Αυτό είναι δική μας αρμοδιότητα και τα δείγματα είναι ενθαρρυντικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα