AEK: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μουκουντί

AEK: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Μουκουντί

Newsroom
/....

bet365

Ο Μουκουντί ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από μία λοίμωξη, εσπευσμένα θα εισαχθεί σε νοσοκομείο και η ΑΕΚ εκτός απρόοπτου θα πάει στο Μπράιτον χωρίς τους δύο βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς.

Από έναν τεράστιο πονοκέφαλο ταλαιπωρείται πλέον ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στην Αγγλία με την Μπράιτον, καθώς η ΑΕΚ δεν θα έχει - εκτός αν συμβεί κάποιο «θαύμα» - και τους δύο επί χάρτου βασικούς της στόπερ.

Ο Βίντα ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στα πλευρά, το οποίο και αποκόμισε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όπου και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα. Ο Κροάτης έχει ελάχιστες πιθανότητες να αγωνιστεί και πριν από λίγο βγήκε στην επιφάνεια το ζήτημα που ταλανίζει εδώ και μέρες τον Μουκουντί.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται εδώ και μέρες από μία λοίμωξη και μάλιστα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» έπαιξε χωρίς να είναι 100% καλά, όμως το «πάλεψε» να είναι διαθέσιμος.

Η κατάστασή του όμως επιδεινώθηκε και πριν από λίγο αποφασίστηκε να κάνει εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Εκεί θα μείνει μέχρι και το βράδυ τουλάχιστον και πάρα πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή που θα «πετάξει» στην «Γηραιά Αλβιόνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα