ΠΑΟΚ: Τέλος η στήριξη στο πρόσωπο του Μπένετ!

ΠΑΟΚ: Τέλος η στήριξη στο πρόσωπο του Μπένετ!

Ο Μπένετ

bet365

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη μεταφέρει προς τους ιθύνοντες της ΕΠΟ ότι δεν στηρίζουν πια τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, γεγονός που αποτέλεσε έναν εκ των λόγω της σύγκλησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Ο Στιβ Μπένετ παραμένει το απόλυτο πρόσωπο των ημερών και διαρκώς συγκεντρώνει όλο και περισσότερα... πυρά με τις επιλογές του. Αυτή τη φορά είναι ο ΠΑΟΚ που μετά το ντέρμπι με τον Άρη αποφάσισε να άρει την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στο πρόσωπο του Άγγλου αρχιδιαιτητή της ΕΠΟ.

Οι ασπρόμαυροι» ενημέρωσαν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την άρση της εμπιστοσύνης προς τον Μπένετ, με την στάση τους να αποτελεί έναν εκ των λόγων που συγκαλείται εκτάκτως από τον ίδιο τον πρόεδρο της, Τάκη Μπαλτάκο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την ερχόμενη Τετάρτη με θέμα: : «Πρόεδρος ΚΕΔ/ΕΠΟ».

Ειδικά μετά την έναρξη του πρωταθλήματος στον «Δικέφαλο» είναι ενοχλημένοι με τις διαιτητικές υποδείξεις στο ματς με την Κηφισιά (του βοηθού Χριστοδούλου), αλλά και μετά στο ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο). Και φυσικά το αποκορύφωμα ή το... κερασάκι στην τούρτα, εάν προτιμάτε, για τον ΠΑΟΚ ήταν ο ορισμός και η παρουσία του Παπαπέτρου σε επίπεδο απόδοσης στο πρόσφατο ΠΑΟΚ - Άρης.

Ο Παπαπέτρου, με το να μη σφυρίξει πέναλτι στη φάση του Κάρσλον, για την οποία επίσης φωνάζουν οι «ασπρόμαυροι», έκανε (ανθρώπινο) λάθος. Με το να «σώσει» τον Ντουκουρέ, όμως, έκανε πολιτική. Στο ΠΑΟΚ-Κηφισιά ο βοηθός Χριστοδούλου αγνόησε τους κανονισμούς υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Τζίμα σε μια φάση που φάνηκε και στο ριπλέι ότι ο νεαρός επιθετικός δεν ήταν εκτεθειμένος. Όλα αυτά στην εποχή του VAR...

Στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ είχαμε τη φάση με την ανατροπή του Μπράντον Τόμας από τον Καρό, σε μια οριακή φάση που που φαίνεται ότι εξελίσσεται πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Προς γενική έκπληξη η φάση εξετάστηκε από τον «VARίστα», Ευαγγέλου, που συμφώνησε με την αρχική υπόδειξη του Διαμαντόπουλου. Στο ίδιο παιχνίδι οι «ασπρόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για άλλη μια φάση που «εξαφανίστηκε» με τη δεύτερη κίτρινη στον Γκαγέγκος για χτύπημα με το απλωμένο χέρι πάνω στον Ζίβκοβιτς.

Στη Μικράς Ασίας είχαν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους για τον μη ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες στις προθέσεις του Μπένετ ήταν ο ορισμός Έλληνα διαιτητή και στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ της 7ης αγωνιστικής, ωστόσο η απάντηση που πήραν από την ΕΠΟ ήταν πως για τους ορισμούς «αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο Στιβ Μπένετ». Όλα αυτά και ενώ υπήρχε επίσημη δήλωση του προέδρου της Ομοσπονδίας «για ορισμό ξένου διαιτητή στο ΠΑΟΚ-Άρης και σ' όλα τα ντέρμπι».

Αμέσως μετά το τέλος του ισόπαλου 0-0 της Τούμπας οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επικοινώνησαν εκ νέου με τους διοικούντες της ΕΠΟ, τους ενημέρωσαν για την απόφασή τους να άρουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Άγγλου αρχιδιαιτητή ζητώντας εκτάκτως την σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να συζητηθεί το θέμα, κάτι που τελικά θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (27/9).

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα