Ολυμπιακός: Ο Ιμπόρα και οι άλλες λύσεις στον άξονα μετά τον τραυματισμό του Εσε (vid)

Ο Ιμπόρα

bet365

Ο Σαντιάγκο Εσε είχε την ατυχία να σπάσει τη μύτη του στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ με τον Μαρτίνεθ να κοιτάζει και τις άλλες επιλογές του για το επόμενο διάστημα.

Ο Εσε - παρότι δεν υπάρχει επιβεβαιωμένη ενημέρωση για το πόσο θα λείψει - από τη στιγμή που έσπασε τη μύτη του σε μία φάση όπου ο Ολλανδός ρέφερι στο Ολυμπιακός - Φράιμπουργκ (2-3) δεν έδωσε ούτε φάουλ αλλά ούτε και κάρτα, θα προφυλαχθεί για το προσεχές διάστημα και το πιο πιθανό είναι να χάσει τα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής στο Φάληρο με την Κηφισιά. Ένας μέσος που σίγουρα θα λείψει για τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη επιλογή του Μαρτίνεθ για τη θέση του εξαριού είναι μετά ο Ιμπόρα, ένας χαφ που παίζει κυρίως με την προσωπικότητά του και την πολύ μεγάλη εμπειρία του αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει. Πλην όμως ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει για εκεί τόσο τον Ντόι όσο και τον Αλεξανδρόπουλο, δύο ελληνόπουλα με ταλέντο, διάθεση και αποφασιστικότητα. Ο δε Αλεξανδρόπουλος το προηγούμενο διάστημα είχε ορισμένες ενοχλήσεις και για αυτό δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Σε πρώτη φάση ως αντί-Εσε (το θέτουμε έτσι διότι ο Αργεντίνος εξελίχθηκε με το... σπαθί του σε βασικό χαφ της ομάδας) προορίζεται ο Βιθέντε Ιμπόρα. Ο πολύπειρος Ισπανός χαφ, πλην όμως θα χρειαστούν και οι άλλες λύσεις του κέντρου. Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός μετά την Κηφισιά έχει εντός την Άρη την Τετάρτη και την 1η Οκτωβρίου θα αγωνιστεί ξανά για το Πρωτάθλημα αλλά εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη θέση Νο6 φυσικά παίζει και ο Μαντί Καμαρά αλλά ο Μαντί ήδη είναι βασικός στον Ολυμπιακό. Μάλιστα με τον Εσε είχαν αρχίσει να φτιάχνουν πολύ καλή ποδοσφαιρική χημεία και να πηγαίνουν ιδιαίτερα καλά ως δίδυμο στο κέντρο.

Ο 35χρονος Ιμπόρα έχει 6 συμμετοχές φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ίδιο αριθμό αγώνων στα πόδια του με τον πειραϊκό σύλλογο έχει και ο νεαρός και άκρως χαρισματικός Αργεντίνος χαφ.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα