ΕΠΟ: Ο Μάνταλος θα ορίσει τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Newsroom
Μάνταλος

bet365

Ο διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ θα οριστεί από τον Σταύρο Μάνταλο, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ!

Μετά τα όσα έγιναν με το μη ορισμό ξένου διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ο Στιβ Μπένετ υπέβαλε την παραίτησή του λόγω της παρέμβασης του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, ο οποίος έχει θέσει θέμα με την παραμονή του Αγγλου στο πόστο του Αρχιδιατητή. Μάλιστα, από δική του παρέμβαση - η οποία δεν γίνεται ανεχτή από τον Μπένετ - αναμένεται να οριστεί ξένος διαιτητής (σ.σ. αυτός ίσως είναι ο Ιταλός Σότσα).

Την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να γίνει γνωστός ο νέος Αρχιδιαιτητής, ωστόσο, ως τότε ο Σταύρος Μάνταλος θα πρέπει να ορίσει τον άνθρωπο που τελικά θα διευθύνει το ντέρμπι της Δευτέρας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ! Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Μπαλτάκος έκανε δεκτό το αίτημα του Αγγλου και ζήτησε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τετάρτη να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σχετικά με τον ορισμό διαιτητή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λόγω της παραίτησης του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, ο ορισμός αυτός, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας (άρθρο 4) θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Σταύρο Μάνταλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα