Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Αϊτόρ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Newsroom
Ο Αϊτόρ

bet365

Νοκ άουτ τέθηκε ο Αϊτόρ από το αυριανό (Δευτέρα, 25/9) ντέρμπι με την ΑΕΚ, λόγω πόνων στο δάχτυλο του ποδιού του, απόντες και οι Βαγιαννίδης, Βέρμπιτς.

Χωρίς τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ εξαιτίας ενοχλήσεων στο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ εκτός πλάνων τέθηκαν και οι Βαγιαννίδης και Βέρμπιτς, όπως αναμενόταν.

Το αυριανό ματς θα είναι το πρώτο εφετινό στο πρωτάθλημα από το οποίο θα απουσιάσει ο Ισπανός εξτρέμ, ο οποίος στα τρία προηγούμενα (με Βόλο, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό) είχε παίξει ως αλλαγή, ενώ στο Αγρίνιο είχε πετύχει και το πρώτο γκολ (με πέναλτι) μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Το πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Βαγιαννίδης και θεραπεία ο Αϊτόρ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Πρόκειται για τους Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλο, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδη, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα και Αράο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα