ΚΕΔ / ΕΠΟ: Κρούση στον Μαρίν για τη θέση του αρχιδιαιτητή, είπε «όχι» ο Ισπανός

Ο Μαρίν

bet365

Ο 65χρονος Χουάν Φερνάντεθ Μαρίν, που εργάζεται στο Καζακστάν, απάντησε σύμφωνα με πληροφορίες αρνητικά σε πρόταση των ανθρώπων της ΕΠΟ για τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Ο Ισπανός Φερνάντεθ Μαρίν είναι ένα ιδιαίτερα γνώριμο πρόσωπο στις τάξεις της ΕΠΟ. Το 2019 ήταν υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Βίτορ Μέλο Περέιρα ως αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ / ΕΠΟ. Επίσης είχε διατελέσει αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ακόμα και σήμερα η εκτίμηση των στελεχών της ελληνικής Ομοσπονδίας για εκείνον είναι μεγάλη.

Στα 65 του χρόνια ο Ισπανός Μαρίν απασχολείται επαγγελματικά ως αρχιδιαιτητής στο Καζακστάν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγινε κρούση από την ΕΠΟ για τη θέση του Στιβ Μπένετ αλλά η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική, διότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Πάντως η τάση που υπάρχει στις τάξεις της ελληνικής Ομοσπονδίας είναι να προκύψει ένας νέος ξένος αρχιδιαιτητής (από το εξωτερικό) και όχι μία λύση από την υπάρχουσα σύνθεση της ΚΕΔ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα