Λουτσέσκου: «Δεν διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι όταν ήμασταν μπροστά στο σκορ, γενικότερα είμαι ικανοποιημένος»

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην κακή διαχείριση του αγώνα που είχαν οι παίκτες του όταν πήραν διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέροντας πάντως γενικότερα είναι ικανοποιημένος από το 1-3 στους «Ζωσιμάδεςς».

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να περάσει από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ραζβαν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA να αναφέρει τα εξής: «Ήμουν… τρελαμένος γιατί δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να τις εκμεταλλευτεί αυτές τις καταστάσεις. Θα έπρεπε να είχαμε διαχειριστεί καλύτερα κάποιες φάσεις. Ήξερα ότι οι παίκτες αρχίζουν να “πέφτουν” γιατί είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια, τα ταξίδια, γιατί εάν γίνει το 2-3 μετά τα πράγματα θα μπορούσαν να δυσκολέψουν.

Ωστόσο, γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος, ειδικότερα και μετά το παιχνίδι που είχαμε την Πέμπτη κόντρα στην Ελσίνκι, σε ένα διαφορετικό γήπεδο, αλλά και από τα συνεχόμενα ταξίδια».

Σε ερώτηση για το τι είπε στον Κωνσταντέλια μετά το τέλος του αγώνα: «Είναι κουβέντες που γίνονται μεταξύ προπονητή και παίκτη. Δεν χρειάζεται να δημιουργούμε καταστάσεις πάντα. Ο Κωσνταντέλιας χρειάζεται χρόνο για να διαταράξει αποτελεσματικά τις ισορροπίες στην αντίπαλη ομάδα, στο να μάθει να διαχειρίζεται την πίεση που δέχεται στην εξέλιξή του. Ήταν πολύ καλός σήμερα. Σήμερα όμως ο Νάσμπεργκ ήταν ο κορυφαίος στο γήπεδο.

Είχαμε μια διαφορετική κουβέντα με τον Κωνσταντέλια πριν το ματς με την Ελσίνκι. Σήμερα η απόδοσή του έπεσε από το 70′ και μετά, αλλά είναι γενικότερα μια κατάσταση που θέλει χρόνο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα