Άρης: Η αποστολή ενόψει Ολυμπιακού και το νέο μήνυμα σε Πάβιτσιτς

Άρης: Η αποστολή ενόψει Ολυμπιακού και το νέο μήνυμα σε Πάβιτσιτς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα (27/9, 20:30) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και ο Ντομαγκόι Πάβιτσιτς είναι μέσα στο γκρουπ των παικτών που τέθηκαν εκτός αποστολής.

Εν αντιθέσει με τους τραυματίες Λούκας Ρουπ, Νέβεν Τζούρασεκ και Κίκε Σαβέριο, ο Κροάτης μεσοεπιθετικός δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Είναι μάλιστα το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο τέθηκε εκτός αποστολής καθώς προηγήθηκε αυτό με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» ενώ και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το όνομά του δεν υπήρχε στην 20αδα της ομάδας. Αναμφίβολα πρόκειται για το τρίτο διαδοχικό μήνυμα του Άκη Μάντζιου στον Ντομαγκόι Πάβιτσιτς το οποίο προφανέστατα υποδηλώνει ότι θα πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο απόδοσής του στις προπονήσεις για να διεκδικήσει θέση στην αποστολή. Σε αυτή δεν βρίσκονται επίσης οι Δεληζήσης, Φατόρε.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ματαρίτα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Μορόν, Ζαμόρα, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης. Το δε πλάνο του Άκη Μάντζιου περιλαμβάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα και για την ακρίβεια προσανατολίζεται στην επιστροφή σε διάταξη με δύο «κόφτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα