Πανσερραϊκός: Τσεκάρει Μασαρίποφ

Πανσερραϊκός: Τσεκάρει Μασαρίποφ

Γιώργος Ντυμένος
masaripov

bet365

Ο Γιαλολιντίν Μασαρίποφ, 30χρονος ακραίος από το Ουζμπεκιστάν, «παίζει» δυνατά ώστε να έρθει στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό.

Για την προσθήκη ενός ακραίου κινείται ο Πανσερραϊκός στην «αγορά» των ελεύθερων και κατά μία πηγή «παίζει» δυνατά η περίπτωση του Γιαλολιντίν Μασαρίποφ. Πρόκειται για τον 30χρονο αριστερό εξτρέμ από το Ουζμπεκιστάν, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό «φτερό» και είναι 55 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του (12 γκολ).

Ξεκίνησε από την Πακχτάτορ της πατρίδας του, μετά πήγε στην Λοκομοτίβ Τασκένδης, ύστερα επέστρεψε στην Πακχτάτορ και από το 2021 παίζει στη Σαουδική Αραβία για την Αλ Νασρ (ενδιάμεσα πήγε δανεικός και στην Σαμπάμπ Αλ Αχλί),

Ο Μασαρίποφ έχει πανηγυρίσει πέντε πρωταθλήματα Ουζμπεκιστάν (3 με την Πακχτάτορ και 2 με την Λοκομοτίβ Τασκένδης), ενώ και με τα δύο clubs της πατρίδας του πήρε από ένα εκεί Κύπελλο.

Στην Αλ Νασρ από την οποία αποχώρησε πριν από περίπου ένα μήνα έπαιξε 45 φορές (4 γκολ/8 ασίστ) και πλέον σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες από την πατρίδα του βρίσκεται σε επαφές με τα «λιοντάρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα