Άρης: Με Ματαρίτα και… φορτωμένο άξονα η 11αδα στο Καραϊσκάκη

Άρης: Με Ματαρίτα και… φορτωμένο άξονα η 11αδα στο Καραϊσκάκη

Newsroom
Ο Άρης

bet365

Ο Άκης Μάντζιος συνηθίζει τις εκπλήξεις κι αυτό έκανε στις επιλογές του στην 11αδα του Άρη στον αγώνα (20:30) με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» καθώς έδωσε φανέλα βασικού στον Ρόναλντ Ματαρίτα.

Ο Κοσταρικανός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ελληνικό Πρωτάθλημα και μάλλον στη θέση στην οποία είχε χρησιμοποιηθεί στην προηγούμενη συμμετοχή του (στα τελευταία λεπτά του ευρωπαϊκού αγώνα με την Ντίναμο Κιέβου). Για την ακρίβεια, το πιθανότερο είναι να είναι ο ένας εκ των τριών στον άξονα της μεσαίας γραμμής έχοντας δίπλα του τον Μπίργκερ Βερστράτε και τον Βλάντιμιρ Νταρίντα.

Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Τζόναταν Μενέντες θα αγωνιστούν στα επιθετικά άκρα και ο Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης. Στην αμυντική τετράδα, ο Άκης Μάντζιος επέλεξε αυτούς που είχε χρησιμοποιήσει και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς Οντουμπάτζο (δεξιά) και Μοντόγια (αριστερά) θα αγωνιστούν στα άκρα. Φαμπιάνο και Μπράμπετς είναι οι δύο στόπερ και ο Χουλιάν Κουέστα θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα