Κηφισιά-Λαμία: Απίστευτο γκολ/βολίδα από τον Λούμορ και 1-1 (vid)

Newsroom
..

bet365

Ο Αγκμπενιένου Λούμορ εξαπέλυσε μία «φωτοβολίδα» και σημείωσε ένα γκολ «ποίημα» για την Κηφισιά, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησής της με τη Λαμία.

Τι έβαλε ο Αγκμπενιένου Λούμορ! Τι γκολ ήταν αυτό! Ημασταν στο 90'+5' του αγώνα της Καισαριαννής, σε ένα χρονικό σημείο όπου η Λαμία «κρατούσε» μία υπερπολύτιμη για τη συνέχεια νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην Κηφισιά.

Απέμεναν λίγα δευτερόλεπτα για το φινάλε και μετά από μία ωραία ατομική προσπάθεια του Ογκνιεν Οζέγκοβιτς των γηπεδούχων η μπάλα «στρώθηκε» στον Γκανέζο αριστερό μπακ που βρίσκονταν αρκετά έξω από τα αντίπαλα καρέ. Ο 26χρονος δεν το... σκέφθηκε πολύ και έπιασε μία «φωτοβολίδα» που πήγε αρχικά στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Αλεξέι Κοσέλεφ και ύστερα στα δίχτυα του.


Ετσι ο Λούμορ σημείωσε το πρώτο του εν Ελλάδι γκολ στην 19η εμφάνισή του στα μέρη μας (παλαιότερα έπαιζε στον Αρη) και χάρισε τον βαθμό στους «νεοφώτιστους».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα