Φοβερός Ελ Κααμπί έχει πετύχει 9 γκολ σε 11 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ελ Κααμπί

bet365

Ασταμάτητος ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τον Μαροκινό επιθετικό να έχει βρει 9 φορές δίχτυα στις 11 συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό ακολουθώντας για τα καλά τα χνάρια του συμπατριώτη του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ονειρικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού που με την σειρά του μετά τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί (που συνεχίζει βεβαίως στα 36 του να αγωνίζεται στους Πειραιώτες), βρίσκει ακόμα έναν μεγάλο Μαροκινό σκόρερ.

Ο Ελ Κααμπί δείχνει ασταμάτητος στους πρώτους του αγώνες με τα «ερυθρόλευκα», καθώς σε 11 παιχνίδια που έχει δώσει με την ομάδα Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει καταφέρει να βρει δίχτυα 9 φορές, μετά και τα δύο σημερινά απέναντι στον Άρη.

Συνολικά ο 30χρονος επιθετικός έχει πετύχει 5 γκολ στην Super League, 2 στα προκριματικά του Europa League και 2 στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό όπως αναφέραμε ξεκίνημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αρχικά ο Ελ Κααμπί σκόραρε 2 φορές στις 24/8 και στο 3-1 επί της Τσουκαρίτσκι πετυχαίνοντας και τα πρώτα του γκολ με τη νέα του ομάδα. Στην συνέχεια και στο πρωτάθλημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από μία φορά στα παιχνίδια με Λαμία εντός (4-0) και ΑΕΚ εκτός (1-1), ενώ μετά σειρά πήρε και πάλι η Ευρώπη, όταν για το Europa League και την 1η αγωνιστική των ομίλων, σκόραρε 2 φορές στην εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Φράιμπουργκ με 2-3.

Στο επίσης εντός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά (4-0), ο Ελ Κααμπί σκόραρε μία φορά, ενώ σήμερα απέναντι στον Άρη και πάλι στο Καραϊσκάκης έστειλε δύο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Τα γκολ του Ελ Κααμπί

Super League: 5 γκολ

Ολυμπιακός – Λαμία 4-0 (1)

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1 (1)

Ολυμπιακός – Κηφισιά 4-0 (1)

Ολυμπιακός – Άρης 4-1 (2)

Όμιλοι Europa League: 2 γκολ

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 2-3 (2)

Προκριματικά Europa League: 2 γκολ

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι 3-1 (2)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα