ΑΕΚ - Ατρόμητος: Η ενδεκάδα της Ένωσης

Δημήτρης Βέργος
Ο Πισάρο

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα προχώρησε σε οκτώ αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο ξεκινώντας βασικούς τους Πισάρο και Μάνταλο. Εκτός 20άδας ο Λιβάι Γκαρσία.

Όπως είχατε διαβάσει στο Gazzetta, τόσο ο Πισάρο όσο και ο Μάνταλος είχαν αρκετές πιθανότητες για να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τον Ματίας Αλμέιδα να προχωρά σε οκτώ αλλαγές συγκριτικά με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, αφήνοντας εκτός 20άδας τον Λιβάι Γκαρσία προφανώς για να του δώσει ανάσες ξεκούρασης.

Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, οι Κάλενς και Μήτογλου διατηρούνται στο κέντρο της άμυνας, με τους Χατζισαφί και Σιντιμπέ να ξεκινάνε στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής.

Μαζί με τον Γιόνσον στον άξονα της μεσαίας γραμμής ξεκινάει ο Μάνταλος, με τους Πισάρο και Άμραμπατ στα δύο άκρα και τον Αραούχο πίσω από τον προωθημένο Πόνσε.

Στον πάγκο της Ένωσης είναι οι Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Γαλανόπουλος, Τσούμπερ, Ελίασον και Ζίνι.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα