Κηφισιά: «Κυνηγά» το «μπαμ» με τον Σναϊντερλάν

Κηφισιά: «Κυνηγά» το «μπαμ» με τον Σναϊντερλάν

Βασίλης Μπαλατσός
snaiderlin

bet365

Ο Μόργκαν Σναϊντερλάν, διεθνής Γάλλος ανασταλτικός χαφ, αποτελεί τον τελευταίο μεταγραφικό «στόχο» της Κηφισιάς και ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της.

Το... κερασάκι στην μεταγραφή καλοκαιρινή δραστηριότητα της Κηφισιάς ενδέχεται να είναι ο Μόργκαν Σναϊντερλάν και από το Ζηρίνειο «παλεύουν» την εξαιρετική περίπτωση του διεθνή Γάλλου ανασταλτικού χαφ.

Ο 34χρονος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κόνιασπορ παρότι στις αρχές του Αυγούστου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το τουρκικό club και από τα Βόρεια Προάστια «κυνηγούν» την περίπτωσή του. Μεταξύ άλλων στην «πλούσια καριέρα» του έχει αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τη διετία 2015-2017) και Εβερτον (2017-2020), ενώ πέρσι έπαιζε στη Σίνδεϊ Γουόντερς της Αυστραλίας.

Στο παλμαρέ του δεσπόζει το Europa League που κατέκτησε το 2017 με τους «Κόκκινους Διάβολους» (συνολικά 22 ματς εκείνη τη σεζόν με τη φανέλα τους), όπως και οι 15 εμφανίσεις με τους «τρικολόρ». Οπου μεταξύ άλλων ήταν στην αποστολή τους για το EURO 2016 οπότε και έφτασαν ως τον τελικό.

Συνολικά έχει παίξει σε 200 αγώνες της Premier League, με τη Γιουνάιτεντ πήρε και από ένα Κύπελλο και Λιγκ Καπ και εύλογα προβάλει ως μία εξαιρετική λύση για τον άξονα των «νεοφώτιστων». Οι οποίοι και προσπαθούν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες ώστε να τον κάνουν δικό τους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα