Λαμία: Θερμή υποδοχή από τον κόσμο της ομάδας προς τον Τζαγκόεφ (vid)

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Ο Άλαν Τζαγκόεφ βρέθηκε στα γραφεία της Λαμίας όπου ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Το μεγαλύτερο... μπαμ της ιστορίας της ολοκλήρωσε η Λαμία καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλαν Τζαγκόεφ που είχε μείνει ελεύθερος από την Ρουμπίν Καζάν.

Ο 33χρονος αστέρας υπέγραψε το συμβόλαιο του και στη συνέχεια βγήκε από τα γραφεία της ομάδας όπου έλαβε την αποθέωση από τον κόσμο του συλλόγου που είχε μαζευτεί εκεί.

Ο διεθνής Ρώσος μεσοεπιθετικός που υπέγραψε στο club χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί, έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες και έδειξε ευδιάθετος.

Με μεγάλη θητεία στη χώρα του όπου μεταξύ άλλων έπαιζε για πάνω από 10 σεζόν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (3 φορές πρωταθλητής) και 59 διεθνείς συμμετοχές, στα μέρη μας θα συναντήσει ξανά τον Zόραν Τόσιτς με τον οποίο ήταν μαζί στην ΤΣΣΚΑ και όπως άλλωστε ο ίδιος έχει πει, ήταν ο βασικός λόγος που ξεκίνησαν οι επαφές με τη Λαμία.

Πλέον οι δυο τους έγιναν ξανά συμπαίκτες στα μέρη μας.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα