Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1 (vid)

Newsroom
..

bet365

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 31' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αμραμπατ, ο Ατρόμητος ισοφάρισε από την άσπρη βούλα στο 90' με τον Ανγκιέλσκι σε μία φάση όπου η Ενωση έμεινε με 10 παίκτες, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τη νίκη από τα 11 βήματα με τον Γκατσίνοβιτς.

Φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς είχε το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η Ενωση επικράτησε 2-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 31' με το πέναλτι του Αμραμπατ (σε παράβαση του Τσακμάκη επί του Μάνταλου), όμως οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στο 90' επίσης από την άσπρη βούλα με τον Ανγκιέλσκι, ενώ απέκτησαν τότε αριθμητικό πλεονέκτημα επειδή αποβλήθηκε ο Σιντιμπέ στον οποίο καταλογίστηκε η παράβαση επί του φορ του Ατρόμητου,

Ωστόσο στις καθυστερήσεις υποδείχθηκε και τρίτο πέναλτι στο παιχνίδι, εκ νέου υπέρ του Μάνταλου αυτή τη φορά από τον Ερλινγκμαρκ και ο Γκατσίνοβιτς διαμόρφωσε στο 90'+5' το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της Ενωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα