Κηφισιά: Δικός της ο Σναϊντερλάν!

Κηφισιά: Δικός της ο Σναϊντερλάν!

morgan_schneiderlin

bet365

H Κηφισιά κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον πολύπειρο Γάλλο χαφ, Μοργκάν Σναϊντερλάν, ο οποίος άμεσα θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Λευκός καπνός από τις διαπραγματεύσεις της Κηφισιάς με τον Μοργκάν Σναϊντερλάν! Η Παρασκευή (29/9) ήταν η καθοριστική ημέρα των διαπραγματεύσεων των δυο πλευρών και τελικά έχουμε οριστική συμφωνία. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έδωσε τα χέρια με τον πολύπειρο Γάλλο χαφ, ο οποίος άμεσα αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο του, να ανακοινωθεί και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Η Κηφισιά είχε καλύψει τα βασικά της «κενά» μετά την προσθήκη του Λοΐκ Λαντρ, όμως από τη στιγμή που προέκυψαν οι συνθήκες για την απόκτηση ενός παίκτης του επιπέδου και της εμπειρίας του Σναϊντερλάν ήταν μια ευκαιρία που η διοίκηση του συλλόγου δεν μπορούσε να μην την κυνηγήσει. Σαφώς χρειάστηκε μια υπέρβαση για να κλείσει το «deal», η οποία και έγινε, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να βάζει το «κερασάκι» στην μεταγραφική της... τούρτα με έναν παίκτη που μπορεί να αναβαθμίσει τον άξονα της ομάδας.

Ο 34χρονος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Κόνιασπορ παρότι στις αρχές του Αυγούστου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το τουρκικό club, λόγω ενός προσωπικού θέματος. Έχει αγωνιστεί σε Στρασβούργο (2006-08), Σαουθάμπτον (2008-2015), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2015-2017), Εβερτον (2017-2020) και Νις (2020-23), ενώ πέρυσι έπαιζε στη Σίνδεϊ Γουόντερς της Αυστραλίας. Επιπροσθέτως έχει κάνει 16 εμφανίσεις με τη Γαλλία, όντας και στην αποστολή τόσο για το Μουντιάλ του 2014 όσο και για το Euro 2016.

To 2016 είχε πάρει το FA Cup με τους Κόκκινους Διαβόλους του Λουίς Φαν Χάαλ, ενώ την επόμενη χρονιά υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο πανηγύρισε League Cup, Super Cup και Europa League. Με τη Γιουνάιτεντ σε μια διετία μέτρησε 47 εμφανίσεις, με ένα γκολ και μια ασίστ. Τα περισσότερα ματς της καριέρας του τα έχει κάνει με τη Σαουθάμπτον (261).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα