ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός: Ο Μανούχος πήγε προσωρινά στα αποδυτήρια εξαιτίας πανό που δεν κατέβαινε, έναρξη με 18 λεπτά καθυστέρησης!

Από το ΠΑΣ - Ολυμπιακός
Ένα πανό που ανέβηκε στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ στο περιθώριο του ματς με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε τον λόγο που ο Μανούχος πήγε προσωρινά στα αποδυτήρια. Με 18 λεπτά καθυστέρησης η σέντρα.

Δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα στον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό.

Ένα υβριστικό πανό που είχε ανέβει στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα αποτέλεσε την αιτία που ο διαιτητής Μανούχος αφού περίμενε 15 λεπτά πήγε στα αποδυτήρια μαζί με την ομάδα του. Προσωρινά στα αποδυτήρια πήγε και ο Ολυμπιακός.

Τελικώς λίγο μετά ο διαιτητής και ο Ολυμπιακός επανήλθαν στο γήπεδο. Δεκαοκτώ λεπτά μετά την προκαθορισμένη σέντρα ο αγώνας ξεκίνησε. Το υβριστικό μέρος του πανό καλύφθηκε για να μην φαίνεται όσο ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας. Στο σημείο πήγαν και παίκτες του ΠΑΣ με τον αρχηγό της ομάδας, τον Παντελάκη, χωρίς όμως αρχικά να πετύχουν τον στόχο τους και να κατέβει το συγκεκριμένο πανό.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα