Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-2: Γερεμέγεφ σε... νεκρό χρόνο! (vids)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να φύγει με τεράστιο διπλό από τη Λεωφόρο, αλλά σε νεκρό χρόνο στο ντεμπούτο του με τα «πράσινα» ο Γερεμέγεφ σκόραρε και... υπέγραψε το τελικό 2-2. Εκτός από τον Σουηδό βρήκαν δίχτυα και οι Τόμας, Παλάσιος και Ζίφκοβιτς. Από ένα δοκάρι Τζούρισιτς και Τόμας.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Λεωφόρο, με τον Γερεμέγεφ να συστήνεται στο κοινό του «τριφυλλιού» με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, το οποίο έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ξεκίνησαν πολύ επιθετικά, αλλά βρήκαν απέναντί τους ένα κυνικό ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Έτσι έπαιξαν

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τον Παναθηναϊκό με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Σένκεφελντ με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Αράο, Τσέριν, Τζούρισιτς η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Μπερνάρντ, δεξιός ο Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ έχοντας τον Κοτάρσκι στην υπεράσπιση της εστίας. Κετζιόρα δεξιός μπακ, Μπάμπα αριστερός και Κουλιεράκης με Ενγκόκ στο κέντρο της άμυνας. Σβαμπ, Τσιγγάρας οι δύο κεντρικοί χαφ. Σε ελεύθερο ρόλο ο Τάισον. Αριστερά ο Κωνσταντέλιας, δεξιά ο Ζίβκοβιτς και... φουνταριστός ο Τόμας.

Μονόλογος του Παναθηναϊκού κόντρα στην κυνικότητα του ΠΑΟΚ

Το Τριφύλλι ήταν εκείνο που πάτησε το χορτάρι με μεγαλύτερη ορμή στο ξεκίνημα, έχοντας εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο τέταρτο και είχαν δοκάρι στο 2' με τον Τζούρισιτς.

Ο Τζούρισιτς, ο Τσέριν και ο Ιωαννίδης δεν βρήκαν στόχο και στη πρώτη στιγμή που ο ΠΑΟΚ βρήκε χώρο άνοιξε το σκορ. Ο Ζίβκοβιτς από δεξιά στο 19' σέντραρε, ο Μπρινιόλι είπε ''όχι'' στον Κωνσταντέλια και ο Τόμας από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στο 29' ο Κοτάρσκι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κώτσιρα αλλά στο 32' ο Παλάσιος από την ίδια θέση, από τα δεξιά, ισοφάρισε το παιχνίδι. Από το γκολ και έπειτα οι ''πράσινοι'' έπαιξαν μονότερμα τον αντίπαλο αλλά δεν είχαν καλές επιλογές στα τελευταία μέτρα, απειλώντας μόνο με ένα σουτ του Μπερνάρντ.

Παρά το γεγονός πως ήταν κλεισμένος στην άμυνά του, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ επικίνδυνος στις κόντρα επιθέσεις και στο 42' ο Μπρινιόλι ήταν ο νικητής στο τετ α τετ με τον Κωνσταντέλια.

Ματσάρα με... πράσινο σωτήρα τον Γερεμέγεφ!

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ διαφορετικός, ανέβασε την απόδοσή του και το παιχνίδι άνοιξε. Στο 56' o Tόμας είδε δοκάρι και στο 59' ο Ζίβκοβιτς με υπέροχο τελείωμα που άφησε... άγαλμα τον Μπρινιόλι έκανε το 2-1.

Ο Παναθηναϊκός από εκείνο το σημείο ξαναπήρε τα ηνία, είχε τρεις καλές στιγμές με τον Βιλένα αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να βάλει την μπάλα στο πλεκτό. Ο Κοτάρσκι στο 88' απέκρουσε την κεφαλιά του Γεντβάι και ο ΠΑΟΚ στο 93' με τον Σαμάτα θα μπορούσε να... καθαρίσει το ματς.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε και το πάλεψε μέχρι τέλους. Και δικαιώθηκε. Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στη τελευταία φάση του αγώνα, μετά την σέντρα του Μλαντένοβιτς, πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μαγικό ντεμπούτο για τον Σουηδό φορ, ο οποίος αποτέλεσε την χρυσή αλλαγή του Γιοβάνοβιτς.

MAN OF THE MATCH: Αλεξάντερ Γερεμέφεφ. Ο Σουηδός επιθετικός στο ντεμπούτο του χάρισε τον βαθμό στον Παναθηναϊκό στη τελευταία φάση του ματς με καρφωτή κεφαλιά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ έκανε πολύ δουλειά πάνω στο χορτάρι και φυσικά πέτυχε ένα φοβερό γκολ, με υπέροχο πλασέ για το 2-1 του ΠΑΟΚ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε πάρα πολλές ευκαιρίες απόψε στη Λεωφόρο, δεν είχε καλές επιλογές στο τελείωμα των φάσεων, αδικώντας τον εαυτό του με τις φάσεις που ξόδεψε.

Η ΓΚΑΦΑ: Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ειδικά ο Κουλιεράκης. Στη τελευταία φάση, όμως, του αγώνα έχασαν τον Γερεμέγεφ, τον άφησαν αμαρκάριστο στην μικρή περιοχή.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Εξαιρετική η διαιτησία του Μαρτίνς. Εξαιρετική. Από το μέχρι και το τελευταίο λεπτὀ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 απόψε στη Λεωφόρο και αμφότεροι έχουν πικρή γεύση στο στόμα. Οι γηπεδούχοι επειδή ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι γιατί κρατούσαν μία μεγάλη νίκη που έχασαν στη τελευταία φάση του αγώνα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γέντβαϊ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ (82’ Μλαντένοβιτς), Τζούρισιτς (70’ Βέρμπιτς), Αράο, Τσέριν (77’ Βιλένα), Παλάσιος (70’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης (82’ Γερεμέγιεφ), Μπερνάρ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (61’ Οζντόεφ), Σβαμπ (71’ Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (62’ Ντεσπόντοφ), Τάισον (84’ Μουργκ), Τόμας (72’ Σαμάτα).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα