Λουτσέσκου: «Υπάρχει διαφθορά, ας παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός» (vid)

Newsroom
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Έξαλλος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με τον Ρουμάνο προπονητή να «βράζει» με τη διαιτησία.

Μετά το 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, μιλώντας στην Cosmote TV ο Λουτσέσκου ξέσπασε με τις διαιτητικές αποφάσεις κάνοντας λόγο για «ντροπή» και για «διαφθορά».

«Τι να πούμε για ποδόσφαιρο. Υπάρχει διαφθορά με τις αποφάσεις. Ας παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να είναι ευχαριστημένοι. Κάρτες σε εμάς, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο. Το γκολ μπαίνει μετά τα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν. Είναι πολλά πράγματα για να το αφήσουμε να περάσει έτσι», ανέφερε και συνέχισε λέγοντας:

«Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός μας διέλυσε. Στο δεύτερο μέρος ήταν τελείως διαφορετικά. Αν είναι τα πράγματα έτσι, μια ομάδα όταν νιώθει ότι έχει αυτή την ώθηση, παίρνει αυτοπεποίθηση. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα, δεν είναι φυσιολογικό αυτό».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα