ΠΑΟΚ: Η χαρακτηριστική κίνηση με τα «δεμένα χέρια» του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Η χαρακτηριστική κίνηση με τα «δεμένα χέρια» του Λουτσέσκου

Newsroom
,,

bet365

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου «έδεσε» τα χέρια του μετά τη λήξη του ντέρμπι της Λεωφόρου, όπου Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Πολλά παράπονα από τον ρέφερι του αποψινού (1/10) ντέρμπι της Λεωφόρου που δεν ανέδειξε νικητή (2-2) διατηρεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου και μάλιστα τα εξέφρασε δημόσια μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. «Τι να πούμε για ποδόσφαιρο. Υπάρχει διαφθορά με τις αποφάσεις. Ας παίξουμε για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να είναι ευχαριστημένοι. Κάρτες σε εμάς, κάρτες που δεν δίνονται στον αντίπαλο. Το γκολ μπαίνει μετά τα λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος κόουτς.

Μάλιστα ο κόουτς του «Δικέφαλου» αμέσως μόλις έληξε ο αγώνας σήκωσε ψηλά τα χέρια του σα να ήταν «δεμένα», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις του διαιτητή Τιάγκο Μαρτίνς.

Ηταν τότε που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

H κίνηση του Λουτσέσκου πάντως παραπέμπει και στον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος το 2010, όταν και εργάζονταν στην Ιντερ, είχε κάνει κάτι ανάλογο ύστερα σε ένα ματς των «νερατζούρι» με αντίπαλο τη Σαμπντόρια, όπου και είχε παράπονα από τους διαιτητές.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστική του «Special One», καθώς και πέρσι που ήταν στη Ρόμα έπραξε αντίστοιχα μέσω των social media, όταν και ισχυρίζονταν πως οι Ρωμαίοι βρίσκονται στο «στόχαστρο» των ρέφερι.

..


..


@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα