Ολυμπιακός: Το «φατούρο» από τους παίκτες στον Ροντινέι για το πρώτο του γκολ μετά από δύο χρόνια (vid)

Νότης Χάλαρης
ελλαδα

bet365

Η νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-3) είχε ένα... κερασάκι με το γκολ του Ροντινέι και οι συμπαίκτες του το χάρηκαν όσο εκείνος με «φατούρο».

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο του διπλό στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 χάρη στα δύο γκολ του Ποντένσε αλλά και το... κερασάκι στην τούρτα από τον Ροντινέι.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα των Πειραιωτών αλλά και το πρώτο μετά από δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να δεχθεί έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό από τους συμπαίκτες του.

οσφπ

Συγκεκριμένα ο έμπειρος αμυντικός πήγε προς τον πάγκο και έφαγε... φατούρο από τους παίκτες των «ερυθρολεύκων», δείγμα του εξαιρετικού κλίματος στην ομάδα.

Παράλληλα όμως, είναι αξιοσημείωτο να σταθούμε στο deja vu που έζησε ο 31χρονος μπακ. Τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα, ήταν στις 26 Αυγούστου του 2021 στο πλαίσιο του προημιτελικού του Κυπέλλου Βραζιλίας όταν έπαιζε με τη Φλαμένγκο.

οσφπ

Απέναντι στη Γκρέμιο, ο Ροντινέι είχε πετύχει και το 0-3 (αν και το ματς έληξε 0-4) για την ομάδα του αλλά το είχε κάνει και στο 90+1'. Δηλαδή στο ίδιο λεπτό όπως και τώρα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα