Αναστόπουλος: Ήταν όλοι εκεί στη γιορτή του!

Αναστόπουλος: Ήταν όλοι εκεί στη γιορτή του!

Ο Αναστόπουλος

bet365

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην παρουσίαση των νέων συλλεκτικών εμφανίσεων του Νίκου Αναστόπουλου στη μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μεταξύ άλλων και κόσμος από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Το απόγευμα της Τρίτης (3/10), πλήθος κόσμου (πάνω από 1.000 άτομα), κατέκλυσε τη μπουτίκ του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης.

Φίλαθλοι των Πειραιωτών, ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο φίλος του Παναθηναϊκού και γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Νίκος Φιλίππου ήταν παρόντες στη γιορτή του Νίκου Αναστόπουλου για τα 40 χρόνια από την κατάκτηση του χάλκινου παπουτσιού! Η εκδήλωση στη μπουτίκ του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ήταν για την επίσημη παρουσίαση των επετειακών εμφανίσεων του βετεράνου «ερυθρόλευκου» επιθετικού, Νίκου Αναστόπουλου, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού, το 1983.

Υπήρξε εκπροσώπηση και από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Κώστα Καραπαπά και φυσικά πολλοί παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, όπως ο Κυριάκος Καραταϊδης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Πέτρος Καραβίτης και ο Παναγιώτης Κελεσίδης. Στην ομιλία του και στο περιθώριο της παρουσίασης των νέων εμφανίσεών του, ο Αναστόπουλος, αναφέρθηκε στη συνεισφορά των συμπαικτών του για να καταφέρει αυτό το ξεχωριστό επίτευγμα. Μάλιστα έκανε πλάκα λέγοντας πως... έψηνε τον Κοκολάκη για να του δίνει τη μπάλα.

Όσο για το εάν πιστεύει πως το κορυφαίο του γκολ ήταν με την Εθνική είπε πως ήταν και αυτό ένα ωραίο γκολ, όπως και αυτό με τη Λάρισα. Στάθηκε επίσης σε εκείνη τη χρονιά των 29 γκολ με τα δύο χατ τρικ με Ρόδο και ΟΦΗ.

Η φανέλα 1

Ο Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας για τον Αναστόπουλο τόνισε αρχικά: «Δεν καλωσορίζουμε εμείς τον Αναστόπουλο στο Καραϊσκάκης αλλά εκείνος μας καλωσορίζει εδώ. Θυμάμαι το γκολ του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που όταν το έβαλε έκλαιγε με σκισμένη τη φανέλα. Αυτό θέλω εγώ και αυτό είναι ο Ολυμπιακός».

Οι φανέλες

Ο Γκαϊτατζής είπε από μέρους του: «Και εμείς θα φύγουμε αλλά αυτό που θα μείνει και δεν θα φύγει ποτέ είναι ο Ολυμπιακος». Ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος του Πειραιά υπογράμμισε από την άλλη: «Δεν μπορούσα να μην έρθω έστω και για λίγο. Μεγαλώσαμε με τον Νίκο. Έχει βάλει τόσο ωραία και τόσα πολλά γκολ που τι να πρωτοβρεις. Αυτό με τη Λάρισα ήταν πολύ ωραίο, εκείνο το ψαλίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα