Παναιτωλικός: Επίσημα Πετράκης

Γιώργος Ντυμένος
petrakis

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης κρατά πλέον τα «ηνία» του Παναιτωλικού και τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 64χρονου κόουτς στον πάγκο τους.

Τα «ηνία» του Παναιτωλικού κρατά από σήμερα (4/10) ο Γιάννης Πετράκης, καθώς ο 64χρονος ανακοινώθηκε ως ο νέος τεχνικός των «κυανοκίτρινων»,

Επί της ουσίας το deal είχε τελειώσει αμέσως μετά την απόφαση για το «διαζύγιο» με τον Γκάμπριελ Σούρερ και ο έμπειρος κόουτς όχι μόνο βρίσκεται στο Αγρίνιο αλλά και θα κάνει την απογευματινή προπόνηση.

Το ντεμπούτο του θα γίνει στο επερχόμενο (8/10) παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Ο Γιάννης Πετράκης αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Ο έμπειρος προπονητής έχει εργαστεί τα προηγούμενα χρόνια σε Λεβαδειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλη, ΟΦΗ, Χανιά, Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης και στην Κύπρο σε Ολυμπιακό Λευκωσίας, Απόλλωνα Λεμεσού. Η σημερινή απογευματινή προπόνηση θα γίνει με τις οδηγίες του», ανέφερε το club.

@Photo credits: Panetolikos FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα