Γιοβάνοβιτς: «Ιδανικός τρόπος για να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο των παιχνιδιών» (vid)

Ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν γινόταν να μην είναι ευχαριστημένος μετά το 5-0 της ομάδας του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σχολίασε στη COSMOTE TV το ματς με τον Ατρόμητο. Ένα ματς που η ομάδα του επικράτησε με το ευρύ 5-0. Ειδικότερα είπε για:

Τον αγώνα: Ήταν ιδανικός τρόπος να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο των παιχνιδιών. Έχουμε κάνει ένα σοβαρό παιχνίδι έχοντας αλλαγές. Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μας βοήθησαν τα σημεία του παιχνιδιού που σκοράραμε για τη διαχείρισή του και φυσικά μετά με την κόκκινη χωρίς να έχουμε περαιτέρω πίεση. Ήταν ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τη συνέχεια: Θα φύγουν οι διεθνείς, οπότε δεν θα έχουν ξεκούραση. Είναι ένα φαινόμενο που λόγω του προγράμματος της UEFA θα δούμε που θα μας βγάλει. Θα προετοιμαστούμε για τον νέο κύκλο παιχνιδιών, ανάλογα με το πρόγραμμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα