Κιβρακίδης: «Εάν χρειαζόταν να παίξω μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξω την κατάσταση θα το έκανα»! (vid)

Ο Κιβρακίδης

bet365

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης με αφορμή ερώτηση που του έγινε για την εικόνα του Ατρόμητου και μία ακόμα αποβολή παίκτη του έδωσε τη δική του οπτική.

Ο αμυντικός του Ατρόμητου - που μπήκε αλλαγή στον αγώνα της Λεωφόρου που έληξε 5-0 υπέρ του Παναθηναϊκού - μιλώντας στη COSMOTE TV φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος από την κατάσταση στην ομάδα του. Ερωτηθείς για τον σύλλογο του Περιστερίου και μία ακόμα αποβολή που είχε ο Κιβρακίδης επισήμανε μεταξύ άλλων: «Εάν χρειαζόταν να παίξω μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξω την κατάσταση θα το έκανα. Δεν μας αξίζει όλο αυτό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Εάν είναι να σωθεί η ομάδα εγώ θα κάνω τα πάντα».

Πιο αναλυτικά είπε: «Δεν θα ασχοληθώ τόσο πολύ με την αποβολή: δεν είναι δικαιολογία αυτό. Θα πω ότι ήμασταν κακοί και θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα γιατί θα δυσκολευτούμε πολύ στη συνέχεια. Αν χρειαζόταν να παίξουμε - να παίξω - μπουνιές στα αποδυτήρια για να αλλάξουν τα πράγματα, θα το έκανα. Πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα: είμαστε σε μια ιστορική ομάδα και δεν μας αξίζει όλο αυτό. Αν η ομάδα μου πρέπει να σωθεί θα κάνω τα πάντα για να συμβεί αυτό.

Πάτησα χορτάρι για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες: το να βλέπεις την ομάδα σε αυτή την κατάσταση και να μην μπορείς να βοηθήσεις είναι πολύ δύσκολο, είμαι χαρούμενος που μπήκα μετά από τόσο καιρό και έπαιξα, έστω και πέντε λεπτά. Δεν περιμένουμε τη διακοπή για να αλλάξει κάτι: είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουμε γρήγορα πριν να είναι αργά».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα