Τζούρισιτς: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Τζούρισιτς: «Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Βασίλης Μπαλατσός
Djuricic

bet365

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου τόνισε πως ο στόχος του Τριφυλλιού είναι να σηκώσει το πρωτάθλημα.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στη νίκη επί του Ατρομήτου με 5-0. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός σκόραρε τα δυο τέρματα του Τριφυλλιού και έδωσε ασίστ στο γκολ του Παλάσιος. Μετά το τέλος του ματς ο 31χρονος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε πως ο στόχος για τους Πράσινους είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Είμαστε μια ομάδα που θέλει να παλέψει για το πρωτάθλημα, το δείξαμε στη διάρκεια των αγώνων που έχουμε παίξει. Ειλικρινά είχαμε πολλά παιχνίδια, στο δεύτερο μέρος θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγο καλύτερα αλλά κρατήσαμε λίγο τις δυνάμεις μας γιατί έχουμε εβδομάδα εθνικών ομάδων και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Δείξαμε πως έχουμε καλό ρόστερ και μια καλή ομάδα».

Για τα δύο γκολ που πέτυχε ο ίδιος μετά από πολύ καιρό: «Δεν το σκέφτομαι αυτό. Εγώ παίζω ποδόσφαιρο γιατί μου αρέσει, το ποιος θα σκοράρει δεν έχει σημασία. Έχω ήδη παίξει 15 χρόνια και θα ήθελα να παίξω άλλα πέντε χρόνια ποδόσφαιρο».

Για την ασίστ του Μλαντένοβιτς: «Του είπα στη φυσούνα πως όποια στιγμή σεντράρεις θα είμαι εκεί για να σκοράρω. Δεν είναι η πρώτη φορά που πετύχαμε ένα τέτοιο γκολ. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο αρκετά χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα