Yπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον

Yπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ο Μάγκνουσον

Νίκος Αθανασίου
Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον

bet365

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2025, με τον Παναθηναϊκό να τον στηρίζει έμπρακτα μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Όπως ήταν γνωστό, ο Παναθηναϊκός είχε συμφωνήσει με τον Χόρντουρ Μάγκνουσον για την επέκταση του συμβολαίου του Ισλανδού κεντρικού αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο διεθνής στόπερ που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και χάνει όλη την σεζόν, θα φορά την πράσινη φανέλα για ακόμη μία σεζόν, με τους «πράσινους» να δείχνουν το ανθρώπινό τους πρόσωπο και να στέκονται έμπρακτα στο πλευρό του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

«Γειά σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Θα μείνω μαζί σας ακόμη έναν χρόνο. Ευχαριστώ τον σύλλογο και ευχαριστώ τους οπαδούς που με υποστηρίζουν από την πρώτη ημέρα. Ανυπομονώ να επιστρέψω πιο δυνατός στο γήπεδο. Θα τα πούμε στο γήπεδο» δήλωσε ο «Μάγκα» μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Χόρντουρ Μάγκνουσον. Ο Ισλανδός αμυντικός υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2025. Ο Χόρντουρ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 37 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα