Οι λόγοι της αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την ΕΕΠ για τον Φρόιντφελντ

Οι λόγοι της αποχώρησης του Παναθηναϊκού από την ΕΕΠ για τον Φρόιντφελντ

Newsroom
Μπουτσικάρης και Αλαφούζος

bet365

Ο Παναθηναϊκός αποχώρησε από την συζήτηση για το νέο αρχιδιαιτητή, καταγγέλοντας τον τρόπο επιλογής του Πίτερ Φρόιντφελντ.

Μόνο ικανοποιημένοι δεν ήταν οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού από την επιλογή του Πίτερ Φρόιντφελντ για την θέση του αρχιδιαιτητή, με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν από την σημερινή συνάντηση στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

Και αυτό γιατί ο Παναγιώτης Μπαλτάκος πρότεινε τον Σουηδό ως μοναδική λύση, τη στιγμή μάλιστα που η επιλογή αυτή είχε απορριφθεί στο παρελθόν με ψήφους 4-0.
Μάλιστα, οι «πράσινοι» επέμεναν να τηρηθεί η συμφωνία και να εξεταστούν τρία βιογραφικά που θα έστελνε η UEFA, κάτι όμως που δεν έγινε.

Αυτό του Φρόιντφελντ δεν το έστειλε καν η ίδια η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αλλά ρωτήθηκε μετά από την ΕΠΟ, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατήγγειλε ότι η επιλογή δεν γίνεται με θεσμικό τρόπο και ότι η εν γένει λειτουργία του συστήματος διαρκώς υποβαθμίζει και παρακάμπτει την Επιτροπή,φέρνοντάς την προ τετελεσμένων γεγονότων.

Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης που εκπροσώπησε το «τριφύλλι», αποχωρώντας είπε: «Εμείς αποχωρούμε και θα εξετάσουμε συνολικά την συμμετοχή μας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που διαρκώς χάνει αρμοδιότητες και γίνεται μόνο για τους τύπους. Επιλέγετε διαιτητή που είχατε απορρίψει ομόφωνα. Να τον χαίρεστε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα