Ολυμπιακός: Ο Μπιανκόν έχει ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα και ανεβάζει διαρκώς στροφές

Ολυμπιακός: Ο Μπιανκόν έχει ενσωματωθεί στην πρώτη ομάδα και ανεβάζει διαρκώς στροφές

Ο Μπιανκόν

bet365

Ο Γάλλος που μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και ακραίος μπακ έχει αρχίσει να μπαίνει για τα καλά στις προπονητικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Αποκτήθηκε στη λογική του να δώσει σημαντικές και έξτρα βοήθειες στην αμυντική γραμμή (κυρίως) ως στόπερ και εάν χρειαστεί και στα 2 άκρα της άμυνας. Ο λόγος για τον Ζουλιάν Μπιανκόν. Ο Γάλλος που προήλθε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έμεινε μόνο στην παρουσία του στην ομάδα του Ολυμπιακού Β'.

Έχει ήδη ενσωματωθεί στις προπονήσεις της α' ομάδας, ανεβάζοντας συνεχώς στροφές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο 23χρονος Μπιανκόν έχει αρχίσει να μετρά πια αντίστροφα για να κάνει ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό και να δώσει έτσι μία έξτρα λύση στον Μαρτίνεθ για το κέντρο της άμυνας ή και γενικότερα για την οπισθοφυλακή των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα πάντως η ονοματολογία για τους στόπερ δεν σταματά σε σχέση με τον Ολυμπιακό (που γενικά είναι μία ομάδα με ονοματολογία όλον τον χρόνο) με ονόματα όπως αυτό του Σέρβου Νεμάνια Στοϊτς της Μπάτσκα Τόπολα να βγαίνει στο προσκήνιο. Από εκεί και πέρα όσον αφορά στον Ζερόμ Μπόατενγκ που συνδέεται με ελληνική ομάδα ή ελληνικές ομάδες το Gazzetta επικοινώνησε με τον agent του παίκτη, Ντόλκα Ντιριτσάν, ο οποίος στην παρούσα φάση διευκρίνισε πως δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο για όσα γράφονται και διαρρέονται σε σχέση με την Ελλάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα