Fussballeuropa: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ζερόμ Μπόατενγκ»

Fussballeuropa: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ζερόμ Μπόατενγκ»

Newsroom
Μπόατενγκ

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Ολυμπιακός θέλει τον Ζερόμ Μπόατενγκ, που κόπηκε από την Μπάγερν, μετά από παρέμβαση των οπαδών της.

Η «Fussballeuropa» αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός είναι η ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ζερόμ Μπόατενγκ, για την οποία είχε κάνει λόγο το γερμανικό SkySport, χωρίς να την κατονομάζει.

Ο 35χρονος Γερμανός στόπερ έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση στις προπονήσεις που έκανε με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο η διαφωνία αυτή με τους οπαδούς της, εξαιτίας της υπόθεσης για την οικογενειακή βία που είχε καταδικαστεί, δεν επέτρεψε στην μεταγραφική αυτή υπόθεση να τελεσφορήσει.

Κάπως έτσι ο Μπόατενγκ συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος και αποτελεί σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Πειραιά, που έχει την οικονομική δυνατότητα για να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα