ΠΑΟΚ: Ο Στέφανος Τζίμας στη λίστα με τα 60 κορυφαία ταλέντα του κόσμου

ΠΑΟΚ: Ο Στέφανος Τζίμας στη λίστα με τα 60 κορυφαία ταλέντα του κόσμου

Ο Στέφανος Τζίμας έγραψε ιστορία στο Tynecastle Park με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

bet365

O Στέφανος Τζίμας βρίσκεται σύμφωνα με τον Guardian ανάμεσα στους 60 καλύτερους νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Ο 17χρονος Γουόρεν Ζάιρ-Έμερι της Παρί Σεν Ζερμέν και ο Εντρικ για τον οποίον η Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε 37,5 εκατομμύρια Ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματά του από την Παλμέιρας και να τον εντάξει στο δυναμικό της από το καλοκαίρι του 2024, ηγούνται της λίστας με τα 60 κορυφαία ταλέντα νεαρών ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Ανάμεσα τους και ο Στέφανος Τζίμας του ΠΑΟΚ!

Ο 16χρονος επιθετικός του «Δικεφάλου» συμπεριλήφθηκε από τον Guardian στη συγκεκριμένη λίστα με νεαρούς ποδοσφαιριστές, που γεννήθηκαν από το 2006 και μετά, οι οποίοι αποτελούν την «επόμενη γενιά» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και απαρτίζουν την «τάξη του 2023».

Η παρουσία στη λίστα με τα κορυφαία ταλέντα παγκοσμίως αποτελεί ένα ακόμα «παράσημο» για τον Στέφανο Τζίμα, που μέχρι τώρα μετράει 13 συμμετοχές (2 γκολ) με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα