Ολυμπιακός: Οι Μπρνιτς και Βρουσάι δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής (vids)

Ολυμπιακός: Οι Μπρνιτς και Βρουσάι δεν βρίσκουν χρόνο συμμετοχής (vids)

Ο Μπρνιτς

bet365

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός και ο νεοαποκτηθείς Ιβάν Μπρνιτς συνολικά δεν υπερβαίνουν φέτος τα 300 λεπτά αγωνιστικής παρουσίας στον Ολυμπιακό και οι δύο μαζί.

Ο Ολυμπιακός με την προσθήκη πολύ ποιοτικών παικτών όπως των Ποντένσε και Σολμπάκεν αύξησε για τα καλά τις επιλογές του στην επίθεση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ορισμένοι παίκτες να μείνουν αρκετά πίσω σε επίπεδο ιεραρχίας και να έχουν έως τώρα πολύ λίγο χρόνο.

Δύο τέτοια χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι αυτά των Μάριου Βρουσάι και Ιβάν Μπρνιτς. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει καταγράψει φέτος μόλις 232 λεπτά στο γήπεδο έχοντας 1 ασίστ. Είναι 232 λεπτά που προκύπτουν από τη χρησιμοποίησή του στα παιχνίδια με Γκενκ εντός και εκτός έδρας αλλά και στους δύο αγώνες με τη Τσουκαρίτσκι.

Ο δε Μπρνιτς έχει μόνο 29 λεπτά συμμετοχής με τον Ολυμπιακό. Έχει πάρει χρόνο με τον Ατρόμητο αλλά και τη Λαμία στο Πρωτάθλημα. Εάν βάλουμε μαζί τα λεπτά των 2 αυτών παικτών φτάνουμε στα 261.

Για να γίνει αντιληπτή η διαφορά σε επίπεδο χρόνου ο Σκάρπα έχοντας και προβλήματα ετοιμότητας και με ενοχλήσεις κατά διαστήματα έχει 349 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στην περίπτωση των Βρουσάι και Μπρνιτς αυτό που διαφαίνεται και γενικά γίνεται αντιληπτό είναι πως λόγω των πολλών πια επιλογών στη μεσοεπιθετική γραμμή δυσκολεύονται να βρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ο Βρουσάι σε σχέση με τον Μπρνιτς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ακραίος αμυντικός (είτε δεξιά και είτε αριστερά). Ο 22χρονος Κροάτης έχει τη δυνατότητα να παίξει στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά και σε πιο προωθημένο ρόλο.

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Κροατίας πάντως σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό είχε πει: «Εκπληκτικές. Αυτό είναι το καλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα. Όταν άκουσα ότι ο Ολυμπιακός με θέλει, ένιωσα εκπληκτικά. Κάθε παίκτης στην Ελλάδα θέλει να είναι παίκτης του Ολυμπιακού».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα