ΠΑΟΚ: Ο Στέφανος Τζίμας είναι «καυτός» με την Εθνική Νέων (vid)

Ο Στέφανος Τζίμας με την εθνική Νέων

bet365

«Δύο στα δύο» γκολ μετράει ο Στέφανος Τζίμας με την Εθνική Νέων στο τουρνουά της Κροατίας, Ο 17χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ο Στέφανος Τζίμας φροντίζει με τα γκολ και τις εμφανίσεις του να είναι στο προσκήνιο και να αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Πρόσφατα ο Guardian συμπεριέλαβε τον 17χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ στα 60 καλύτερα ταλέντα του κόσμου, με τον Τζίμα να μετράει «δύο στα δύο» γκολ στα φιλικά παιχνίδια που δίνει η Εθνική Νέων σε διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ.

Στο πρώτο ματς του τουρνουά η Ελλάδα κέρδισε 4-0 τη Βουλγαρία, με τον Στέφανο Τζίμα να σκοράρει, ενώ και ο Ταξιάρχης Φίλων του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα μπαίνοντας κι αυτός στη λίστα των σκόρερ.

Εναντίον της Κροατίας η Εθνική Νέων Κ19 προηγήθηκε 1-0 της Κροατίας (τελικό σκορ 1-1) με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Τζίμα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να υπερηφανεύεται για τα παιδιά των ακαδημιών του, καθώς στην αρχική 11άδα της Εθνικής μας ξεκίνησαν οι Τζίμας, Φίλων, Κωττάς και Γκούμας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Δεληγιάννης, Καστίδης.

Ο τρίτος και τελευταίος αντίπαλος της Εθνικής στο τουρνουά είναι η Εσθονία, την Τρίτη 17/10, στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα