ΑΕΚ: Εν μέσω διαδικασίας επισποράς ο αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena

ΑΕΚ: Εν μέσω διαδικασίας επισποράς ο αγωνιστικός χώρος της OPAP Arena

Newsroom
OPAP Arena

bet365

Σε διαδικασία επισποράς είναι αυτήν την περίοδο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο αυτό αφορά μόνο το οπτικό μέρος καθώς δεν επηρεάζει τους παίκτες μέσα στο παιχνίδι.

Την περίοδο που διανύουμε στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena γίνεται επισπορά προκειμένου να διορθωθούν στον απόλυτο βαθμό όλα τα ζητήματα που είχαν προκύψει.

Αυτό, όπως γίνεται αντιληπτό, επηρεάζει οπτικά την εικόνα του αγωνιστικού χώρου. Μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, οι παίκτες δεν επηρεάζονται, ενώ έχουν γίνει και οι απαραίτητες μετρήσεις που το πιστοποιούν.

Χρονικά η διαδικασία της επισποράς πηγαίνει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι όπως πρέπει στο εντός έδρας ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι θα αγωνιστεί απόψε η Εθνική Ελλάδας με την Ολλανδία δεν δημιουργεί φυσικά κάποιο πρόβλημα και γι' αυτόν τον λόγο δεν έλαβε χώρα χθες προπόνηση στην OPAP Arena ώστε να μην επιβαρυνθεί το γήπεδο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα