Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο του Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός και Μπρινιόλι κάθισαν... στο τραπέζι για το νέο συμβόλαιο

bet365

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Αλμπέρτο Μπρινιόλι με στόχο την επίτευξη μίας συμφωνίας που θα τον κρατήσει για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται στην ομάδα.

Τον «φάκελο» των ανανεώσεων των συμβολαίων των παικτών που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι άνοιξε ο Παναθηναϊκός και όπως αναμενόταν, πρώτος κλήθηκε ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού», Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ομάδα αυτή που έχει χτίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο και ξεκίνησαν οι αρχικές συζητήσεις.

Φυσικά, η επιθυμία των «πρασίνων» είναι να δέσουν τον Ιταλό κίπερ με νέο συμβόλαιο το οποίο θα περιέχει αυξημένες απολαβές για τον ίδιο, ως μία επιβράβευση για την απόδοσή του στον αγωνιστικό χώρο τα δύο αυτά χρόνια που είναι μόνιμα από τους διακριθέντες του συνόλου του Σέρβου τεχνικού.

Από την πλευρά του ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι περνάει καλά στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό κι αυτό φαίνεται από την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο. Άλλωστε και ο ίδιος ο 32χρονος Ιταλός κίπερ σε συνέντευξή του στο Gazzetta στην φετινή προετοιμασία είχε τονίσει πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει στο «τριφύλλι».

«Ο Παναθηναϊκός θα αποφασίσει, θα περιμένω και φυσικά θέλω να παραμείνω εδώ. Για εμένα είναι ένα μέρος που βελτιώνομαι συνέχεια ο Παναθηναϊκός και για αυτό ήρθα. Ο Παναθηναϊκός μου δίνει πράγματα που δεν είχα στο παρελθόν, μου δίνει την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Ο στόχος μου είναι να μείνω εδώ. Τόσο ως άνθρωπος όσο και ως ποδοσφαιριστής. Δεν το σκέφτομαι, όμως. Θέλω το μυαλό να είναι στην δουλειά. Όλα τα άλλα έρχονται στη πορεία, δεν θέλω να χαλάσω το μυαλό μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα