Παναθηναϊκός: Επαφές και με τον Λοντίγκιν για την παραμονή του

Παναθηναϊκός: Επαφές και με τον Λοντίγκιν για την παραμονή του

Επαφές του Παναθηναϊκού και με τον Λοντίγκιν για νέο συμβόλαιο

bet365

Μετά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε συζητήσεις και για την ανανέωση του συμβολαίου του Γιούρι Λοντίγκιν δείχνοντας πως θέλει να διατηρήσει απαράλλαχτο το δίδυμο των κίπερ του.

Ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τους τερματοφύλακές του και θέλει να το δείξει και έμπρακτα αυτό. Για τον λόγο αυτό, πέρα από τις επαφές που ξεκίνησε με τον βασικό πορτιέρε της ομάδας, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, έκανε τις πρώτες του συζητήσεις και με το Νο.2 στην ιεραρχία, Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο 33χρονος Ελληνορώσος κίπερ από πέρυσι που ήρθε στην ομάδα αποτέλεσε μία αξιόπιστη εναλλακτική πίσω από τον Ιταλό τερματοφύλακα και όποτε χρειάστηκε τις υπηρεσίες του η ομάδα ήταν εκεί έχοντας καλή απόδοση.

Μπορεί το καλοκαίρι να κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για αποχώρησή του λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του, αφού έπαιξε μόλις σε έξι παιχνίδια σε όλη τη χρονιά, ωστόσο ο Παναθηναϊκός και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από κείνον και γι' αυτό θέλουν να επεκτείνουν την συνεργασία τους.

Φέτος, έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με τον Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και τον Ατρόμητο (εντός), όπου δέχθηκε μόλις ένα τέρμα, με την ομάδα να πετυχάινει άνετες νίκες με 4-1 και 5-0 αντίστοιχα.

Με το βεβαρυμένο πρόγραμμα που έχει το «τριφύλλι» αναμένεται να πάρει κι άλλα παιχνίδια, ειδικά όσο η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο δείχνει πως είναι κάποιος τον οποίο μπορεί ο Σέρβος τεχνικός να εμπιστευτεί απόλυτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα