Ο ΠΑΟΚ «βασανίζει» τον Κεσέρου

Ο ΠΑΟΚ «βασανίζει» τον Κεσέρου

Newsroom
paok

bet365

Στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι του 2018 είχε πρόταση από τον ΠΑΟΚ, προχώρησε ο Κλαούντιου Κεσέσου, τονίζοντας ότι έως και σήμερα τον «βασανίζει» το γεγονός ότι απέρριψε τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως... βασανίζει το μυαλό του Κλαούντιου Κεσέσου. Ο παλαίμαχος πλέον επιθετικός της Λουντογκόρετς έδωσε συνέντευξη στο Μέσο της πατρίδας του «sport.ro» και αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2018 είχε μια πρόταση από τον Δικέφαλο του Βορρά στα χέρια του, τον οποίο ωστόσο απέρριψε.

Αυτή η απόφαση φαίνεται πως βασανίζει μέχρι και σήμερα τον 36χρονο, που κατάφερε με τα χρόνια να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της βουλγάρικης ομάδας με 139, με την οποία μάλιστα κατέκτησε και έξι πρωταθλήματα, αλλά και δύο κύπελλα.

Όπως ανέφερε ο Ρουμάνος, ο ΠΑΟΚ του «χτύπησε» την πόρτα το καλοκαίρι του 2018, δύο ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο μια υπόσχεση που είχε δώσει στους ανθρώπους της Λουντογκόρετς, δεν τον... άφησε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, παρότι επικοινώνησε με τους Λουτσέσκου και Βαρέλα.

«Είχα δώσει μια υπόσχεση τότε στους ανθρώπους της Λουντογκόρετς ότι αν έφευγα, θα τους ειδοποιούσα νωρίς. Η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ήρθε δύο μέρες πριν από τον πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Έπρεπε να αρνηθώ. Να πω την αλήθεια, από τότε, το μυαλό μου βασανίζεται από το ερώτημα πώς θα είχε εξελιχθεί η καριέρα μου αν είχα πάει στην Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα