Φρέιρε: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό, φαβορί για 11άδα ο Ντόι

Δημήτρης Τομαράς
Νίκολας Φρέιρε

bet365

Παραμένει μετέωρος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Φρέιρε με τον Ντόι να είναι το φαβορί για την 11άδα.

Όπως σας είχαμε γράψει, ο Φρέιρε δύσκολα θα υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός στόπερ ακολούθησε σήμερα μέρος της προπόνησης μπαίνοντας σε κομμάτια αυτής. Αυτομάτως, λοιπόν, ο Ντόι αποκτά προβάδισμα για την 11άδα.

Έτσι μία πρώτη εκτιμώμενη 11άδα για το ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη είναι με Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Ορτέγα αριστερά και Ροντινέι δεξιά και στο κέντρο της τον Ρέτσο με τον Ντόι. Ο Αργεντίνος δηλαδή έχει ένα προβάδισμα έναντι του Κίνι και ο Ντόι σε σχέση με τον Φρέιρε.

Για τον Ανδρέα Ντόι υπάρχει και η λεπτομέρεια πώς εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα στη Σερβία δεν θα μπορεί να παίξει στο Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ στις 26 Οκτωβρίου για το Europa League.

Από εκεί και πέρα για τα της 11άδας κέντρο με Εσε και Μαντί Καμαρά και πίσω από τον Ελ Καμπί τους Ποντένσε, Φορτούνη και Μασούρα με τον Μασούρα να παίζει πιο κοντά στον Μαροκινό διεθνή επιθετικό. Θα μπορούσε να υπάρξει και μία εκδοχή με πιο συμπαγές, με πιο compact σχήμα, με ένα 4-3-3, ωστόσο σε πρώτη φάση αυτά είναι τα δεδομένα και ενώ υπάρχουν ακόμα κάποιες ημέρες μπροστά μας πριν το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (της Κυριακής).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα