ΑΕΚ: Επιβεβαιώθηκε το μυϊκό πρόβλημα του Γκατσίνοβιτς, ξεκίνησε θεραπεία

ΑΕΚ: Επιβεβαιώθηκε το μυϊκό πρόβλημα του Γκατσίνοβιτς, ξεκίνησε θεραπεία

Δημήτρης Βέργος
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επέστρεψε στην Αθήνα με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ να επιβεβαιώνει το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να ξεκινάει θεραπεία.

Τα νέα από τη Σερβία δεν ήταν καλά για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εξετάσεις στην Εθνική του ομάδα, όπου είχε διαπιστωθεί ένα μυϊκό πρόβλημα που είχε αποκομίσει από την αναμέτρηση με την Ουγγαρία.

Ο 28χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα και υποβλήθηκε σε εξετάσεις και εδώ με το ιατρικό επιτελείο της Ένωσης να επιβεβαιώνει το μυϊκό πρόβλημα και τον παίκτη να ξεκινάει θεραπεία.

Ο «Γκάτσι» θα χάσει την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη και από εκεί και πέρα θα φανεί η πορεία της αποθεραπείας του για το πότε ακριβώς θα επιστρέψει. Στα ρεπορτάζ τους οι Σέρβοι είχαν κάνει λόγο για απουσία περίπου δύο εβδομάδων. Θυμίζουμε πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δηλώθηκε να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς με την Κηφισιά (6/11).

Από εκεί και πέρα, ενόψει Αστέρα Τρίπολης, δεν προέκυψε κάποιο άλλο ζήτημα για τον Ματίας Αλμέιδα με τον Λιβάι Γκαρσία να παραμένει εκτός συνεχίζοντας θεραπεία και τον Ροδόλφο Πισάρο να πραγματοποιεί ατομικό την Πέμπτη.

Οι τελευταίοι διεθνείς που αναμένονται είναι οι Αλεξάντερ Κάλενς και Ορμπελίν Πινέδα, οι οποίοι επιστρέφουν το απόγευμα της Πέμπτης από τα υπερατλαντικά τους ταξίδια για να ενσωματωθούν ξανά στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα