Ορτέγα για το ντέρμπι: «Περιμένω ομοιότητες με το Μπόκα - Ρίβερ»

Ο Ορτέγα

bet365

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ είχε στο μυαλό του το Μπόκα - Ρίβερ μιλώντας στη COSMOTE TV για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός την προσεχή Κυριακή.

Ο Ορτέγα είναι ένας εκ των δυνατών υποψηφίων για τη στελέχωση της αρχικής 11άδας των Πειραιωτών για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Ειδικότερα ο Αργεντίνος επισήμανε στη COSMOTE TV για:

Το Μπόκα - Ρίβερ και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Σίγουρα περιμένω να έχει ομοιότητες με ένα Μπόκα – Ρίβερ. Πρόκειται για τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδα και σημαίνει πολλά για τον κόσμο. Ξέρω τι περιμένει ο κόσμος που θα βρίσκεται στις κερκίδες από εμάς και πραγματικά ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάρα πολύ και περιμένουμε να φανεί αυτή η δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και πιστεύω πως θα έχουμε καλή απόδοση σε αυτό το ματς. Η προσαρμογή μου πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Με βοηθάει πολύ το γεγονός πως υπάρχουν και άλλοι Αργεντίνοι στα αποδυτήρια, όμως η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνω πολύ καλά με όλους. Όλοι στην ομάδα με βοηθάνε και αισθάνομαι όλο και καλύτερα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα