«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Μέζα»

«Στη λίστα της ΑΕΚ ο Μέζα»

Newsroom
meza

bet365

Τον Μάξι Μέζα της Μοντερέι φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο η ΑΕΚ σύμφωνα με τους Μεξικανούς.

Στο «μπλοκάκι» του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται ο εξτρέμ της Μοντερέι, Μάξι Μέζα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μεξικό. Όπως υποστηρίζει συγκεκριμένα η «abc noticias», η Ένωση έχει «κυκλώσει» την περίπτωση του 31χρονου εξτρέμ ο οποίος μένει ελεύθερος τον χειμώνα που έρχεται.

Σύμφωνα με τους Μεξικανούς, η περίπτωση του Μέζα έχει προωθηθεί στην ΑΕΚ από τον ατζέντη του. Μάλιστα, οι Μεξικανοί κάνουν αναφορά τόσο στον συμπατριώτη τους, Ορμπελίν Πινέδα, όσο και στον Ματίας Αλμέιδα.

meza

Πρόκειται για έναν «μπουκαδόρο» εξτρέμ, με την ντρίμπλα του και την τεχνική που διαθέτει να τον ξεχωρίζουν. Ο Αργεντίνος ακραίος επιθετικός, αγωνίζεται στο Μεξικό από το 2019, έχοντας καταγράψει σε αυτό το διάστημα με τη Μοντερέι,166 συμμετοχές με 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Εάν η ΑΕΚ αποφασίσει τελικά να κινηθεί, θα βρει μεγάλο ανταγωνισμό μπροστά της, με τη Σεβίλλη και την Γκρέμιο να ενδιαφέρονται επίσης για τον 31χρονο ο οποίος θα μείνει ελεύθερος τον Γενάρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα