Ολυμπιακός: Ανοίγει θέση ξένου στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ

Ολυμπιακός: Ανοίγει θέση ξένου στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ

Newsroom
ΕΣΕ

bet365

Ο Σαντιάγκο Έσε αναμένεται να αποκτήσει άμεσα πολωνικό διαβατήριο και έτσι ανοίγει μια θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει αρκετούς μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του φέτος, όμως άμεσα τα χέρια του θα λυθούν.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στο blog του στο Gazzetta, μετά τον Ροντινέι που έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες και περιμένει να πάρει το πορτογαλικό διαβατήριο, σειρά παίρνει και ο Σαντιάγκο Έσε.

Μάλιστα όπως σημειώνεται, ο Αργεντινός αναμένεται να αποκτήσει κοινοτικό (και για την ακρίβεια πολωνικό) διαβατήριο πιο άμεσα από τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ.

Ως εκ τούτου ανοίγει μια θέση ξένου στο ρόστερ του Ολυμπιακού γεγονός που κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του Κορδόν και της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, που θα κινηθούν πιο άνετα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα