Κηφισιά μετά την αποβολή του Ιπαλίμπο: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»

Κηφισιά μετά την αποβολή του Ιπαλίμπο: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε»

Newsroom
,,,,

bet365

Η Κηφισιά διατηρεί πολλά παράπονα από τον ρέφερι Βεργέτη και την απόφασή του να την αφήσει με παίκτη λιγότερο στο παιχνίδι της με τον ΟΦΗ.

Με 10 παίκτες συνεχίζει η Κηφισιά από 36' της αναμέτρησής της με τον ΟΦΗ, καθώς αποβλήθηκε τότε ο Ιπαλίμπο για μαρκάρισμά του επί του Λάρσον.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι Βεργέτη για την απόφασή του και ο διαιτητής δεν την άλλαξε ούτε όταν κλήθηκε από το VAR ώστε να εξετάσει εκ νέου τη φάση. Στην ανάπαυλα μάλιστα εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση, όπου και μεταξύ άλλων τόνισαν πως «εξαντλήθηκε η υπομονή τους». Χαρακτηριστικά ανέφεραν τα εξής: «Επειδή είμαστε νεοφώτιστοι, μέχρι πότε να κάνουμε υπομονή όταν μας στερείτε τη δυνατότητα να διεκδικούμε τη νίκη στο γήπεδο; Η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Δεν αντέχουμε άλλο, κάθε αγωνιστική να ανεχόμαστε ανεπαρκείς διαιτησίες. Κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με την άδικη κόκκινη, αλλά με όλες τις διαιτητικές συμπεριφορές που βιώνουμε σε κάθε παιχνίδι».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα