ΑΕΚ: «Οι αστυνομικοί χτυπούσαν αδιακρίτως ακόμη και γυναίκες, ενώ έγινε χρήση δακρυγόνων εκτεταμένη χωρίς προφανή λόγο»

ΑΕΚ: «Οι αστυνομικοί χτυπούσαν αδιακρίτως ακόμη και γυναίκες, ενώ έγινε χρήση δακρυγόνων εκτεταμένη χωρίς προφανή λόγο»

Newsroom
..

bet365

Η πλευρά της ΑΕΚ διατηρεί φρικτά παράπονα από το πώς ενεργούν οι δυνάμεις της αστυνομίας στο παιχνίδι της με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Με καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο «Θ. Κολοκοτρώνης», όπου ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί την ΑΕΚ. Ο λόγος ήταν πως σημειώθηκε από την πλευρά της αστυνομίας χρήση δακρυγόνων στη «Θύρα 4», δηλαδή, πίσω από την εστία όπου μπήκε το γκολ του Ελίασον και βρίσκονται φίλοι της Ενωσης. Για αυτόν τον λόγο ο ρέφερι Σιδηρόπουλος κάλεσε τους παίκτες να επιστρέψουν στα αποδυτήρια μόλις βγήκαν στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα, ώστε να «καθαρίσει» η ατμόσφαιρα και το παιχνίδι να συνεχιστεί ομαλά.

Την ίδια στιγμή όμως η πλευρά των «κιτρινόμαυρων» διατηρούν πάρα πολλά παράπονα από τη στάση των αρχών και σχολίαζαν χαρακτηριστικά πως «ό,τι έγινε οφείλεται αποκλειστικά στην επιθετική, χωρίς λόγο στάση της αστυνομίας. Οχι μόνο στο διάστημα εκείνο στο ημίχρονο, αλλά και πριν το παιχνίδι, ακόμη και κατά την προσέλευση του κόσμου μας στην Τρίπολη. Στο ημίχρονο χτυπούσαν αδιακρίτως ακόμη και γυναίκες, ενώ έγινε χρήση δακρυγόνων εκτεταμένη χωρίς προφανή λόγο».

Παράλληλα η πλευρά του club τόνισε ότι οι αστυνομικοί «πριν το ματς έσπρωχναν και είχαν επιθετική συμπεριφορά στον κόσμο που ήταν στην ουρά για να μπουν στο γήπεδο. Την στιγμή που εμείς με ανακοινώσεις συνέχεια καλούμε τον κόσμο να συνεργάζεται και να ακολουθεί τις υποδείξεις των αρμόδιων για την τήρηση της τάξης, πρέπει να τους ζητάμε τελικά να αγνοούν και τις προκλήσεις τους, χωρίς κανένα λόγο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα