Παναθηναϊκός: «Φάνηκε ότι ήμασταν οι καλύτεροι, oπαδός του Ολυμπιακού τραυμάτισε σοβαρά τον Χουάνκαρ»

Newsroom
Ο Βαγιαννίδης πανηγυρίζει το γκολ εναντίον του Ολυμπιακού

bet365

Για σοβαρό τραυματισμό του Χουάνκαρ από οπαδό του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας ότι στο γήπεδο οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους.

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός διακόπηκε λόγω της ρίψης κροτίδας και του προβλήματος που αντιμετώπισε ο Χουάνκαρ και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έλεγαν χαρακτηριστικά: «Σήμερα είδαμε στο γήπεδο ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα και ότι ένας οπαδός του Ολυμπιακού τραυμάτισε σοβαρά τον Χουάνκαρ, κάτι που οδήγησε στη διακομιδή του στο νοσοκομείο για εξετάσεις».

Αξίζει να αναφερθεί πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθάριζαν δεν έχουν πάρει την γνωμάτευση του γιατρού και θα γραφτεί στο πίσω μέρος του φύλλου αγώνα. Οι «πράσινοι» επίσης τόνιζαν πως ο διαιτητής του ντέρμπι, Φάμπιο Μαρέσκα δεν τους είπε ποτέ να παίξουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα