Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ο διεθνής Τύπος για τα γεγονότα του ντέρμπι

Newsroom
oly_pao

bet365

Όσα εξελίχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (22/10) στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο έχουν -όπως είναι λογικό- κάνει τον γύρο των ξένων media.

Το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου διεκόπη οριστικά μετά από πάνω από 2 ώρες αναμονής το βράδυ της Κυριακής (22/10). Ο τραυματισμός του Χουάνκαρ επέφερε την αποχώρηση του Παναθηναϊκού, γεγονός που παρότι φάνηκε προσωρινό εν τέλει αποδείχθηκε οριστικό κι αμετάκλητο.Όσο παίχθηκε παιχνίδι, περίπου 50 λεπτά, το ματς ήταν στο 1-1 από τα γκολ των Βαγιαννίδη και Μαντί Καμαρά.

Ο τραυματισμένος Χουάνκαρ και η διακοπή του ντέρμπι, έχουν απασχολήσει τα διεθνή media. Μεγάλα ειδησεογραφικά portals όπως η Marca, η Daily Mail, η La Nacion, η Ole, το Relevo, το Kicker, αναφέρθηκαν στα όσα έγιναν στο φαληρικό γήπεδο.

«Το δυνατό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό διακόπηκε αφού ένας παίκτης χτυπήθηκε από φωτοβολίδα ενώ έκανε ζέσταμα στην πλάγια γραμμή - καθώς οι συμπαίκτες του αρνούνται να επιστρέψουν από τα αποδυτήρια για να τελειώσει η αναμέτρηση» - Αναφέρει η Daily Mail.

daily mail

«Διακόπηκε το ντέρμπι της Ελλάδας λόγω ρίψης κροτίδων! Ένας Ισπανός χρειάστηκε να αποχωρήσει με φορείο...» - Σημειώνει η Sport.

sport

«Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός διακοπή λόγω κροτίδας που χτύπησε παίκτη» - Τονίζει η Ole

ole

«Επεισόδιο με κροτίδα: Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό διεκόπη» - Αναφέρει το Kicker

kicker

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα